Antena 3 CNN Politică Soția lui Ioan Oltean a murit

Soția lui Ioan Oltean a murit

Soția lui Ioan Oltean a murit
27 Mar 2017   •   13:05

Soția fostului lider PNL Bistrița-Năsăud a murit azi-noapte într-o clinică din Cluj-Napoca. Bolnavă de cancer, Dorina Oltean s-a stins din viață după mai multe luni de suferință. Ioan Oltean a stat în permanență alături de ea, scrie bistriteanul.ro.

Fostul lider al organizației PNL Bistrița-Năsăud este în doliu. Dorina Oltean, soția lui Ioan Oltean, a murit azi-noapte într-o clinică din Cluj-Napoca. Aceasta era bolnavă de cancer, iar în ultimele luni Ioan Oltean a stat alături de ea. Din păcate, ea a pierdut lupta cu viața la 63 de ani. Ioan și Dorina Oltean au împreună o fiică. Ea este studentă în Elveția.

PNL Bistrița-Năsăud transmite condoleanțe fostului lider Ioan Oltean. De asemenea, social-democrații își exprimă și ei regretul și susținerea față de Ioan Oltean: „În numele meu și al colegilor din organizația PSD Bistrița-Năsăud, doresc să transmit sincere condoleanțe domnului Ioan Oltean, în acest moment greu, cel de trecere la veșnicie a soției sale, doamna Dorina Oltean. Chiar dacă am împărtășit și împărtășim valori politice diferinte, vreau să îi transmit domnului Ioan Oltean că în aceste momente de grea încercare sunt cu sufletul și gândul alături de el și de familia îndoliată! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

Emil Radu Moldovan Președinte PSD Bistrița-Năsăud”.

×
Subiecte în articol: cancer Ioan Oltean
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close