Antena 3 CNN Politică Şova: Sper ca Adrian Năstase să se întoarcă într-o formă sau alta în viaţa publică

Şova: Sper ca Adrian Năstase să se întoarcă într-o formă sau alta în viaţa publică

Şova: Sper ca Adrian Năstase să se întoarcă într-o formă sau alta în viaţa publică
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    21 Aug 2014   •   21:17
Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Dan Şova, a spus că speră ca Adrian Năstase să se întoarcă "într-o formă sau alta în viaţa publică", adăugând că în 1992 l-a avut ca profesor, iar de atunci a avut "onoarea" să-l consulte de mai multe ori şi o să-l consulte "de câte ori va avea timp".
 
Dan Şova a declarat, joi, la Tulcea, că este o zi bună pentru social-democraţi şi pentru Adrian Năstase. "E o zi bună pentru noi şi pentru Adrian Năstase, pentru familia lui. E o decizie bună. (...) Sper să se întoarcă într-o formă sau alta în viaţa publică", a afirmat Şova.
 
Întrebat despre o lege a graţierii, subiect dezbătut de Adrian Năstase, Şova a afirmat că "o lege a graţierii este o chestiune care trebuie discutată la nivelul întregii clase politice.
 
"Cred că inţiativa unei asemenea legii trebuie să vină din zona Ministerului Justiţiei şi să fie o măsură care ţine cont de condiţiile europene de detenţie", a spus Şova.
 
Chestionat dacă se va consulta cu Adrian Năstase privind campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, Dan Şova a răspuns că "a avut onoarea" să-l consulte de mai multe ori pe fostul lider PSD.
 
De asemenea, Şova a spus că îşi doreşte ca Năstase să participe la toate întâlnirile PSD.
 
Adrian Năstase a vorbit, joi, la ieşirea de la Jilava, despre necesitatea alegerilor parlamentare anticipate, a votului pe liste pentru profesionalizarea Parlamentului, despre aministie fiscală, graţiere, şi a subliniat că penitenciarul, cum este acum, e o instituţie depăşită.
Năstase a fost eliberat joi din Penitenciarul Jilava, după ce Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca fostul premier să fie eliberat condiţionat, pentru că a executat o treime din pedeapsa de patru ani şi şase luni de închisoare.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close