Antena 3 CNN Politică Şova: Traian Băsescu trebuie să abandoneze această situaţie MINCINOASĂ şi TICĂLOASĂ

Şova: Traian Băsescu trebuie să abandoneze această situaţie MINCINOASĂ şi TICĂLOASĂ

Şova: Traian Băsescu trebuie să abandoneze această situaţie MINCINOASĂ şi TICĂLOASĂ
Sursa foto: Foto: Mediafax
17 Iul 2012   •   17:12

Uniunea Social-Liberală vrea eliminarea pragului de prezenţă de 50% plus 1, de la legea referendumului de demitere a preşedintelui suspendat Traian Băsescu, dar şi desfăşurarea votului pe parcursul a două zile. Propunerile au fost făcute marţi, în comisiile juridice.

Avocatul Dan Şova şi-a prezentat părerea despre această situaţie, declarând că este foarte greu de spus ce va vota mâine Plenul.

"În invit pe Traian Băsescu să abandoneze această situaţie mincinoasă şi ticăloasă şi să-şi reamintească declaraţiile sale din 2007, să redevină un om politic serios, să ceară românilor să iasă la vot, şi să ceară Parlamentului României cu bună credinţă, să facă în aşa fel încât să asigure un referendum valid, fără cvorum oblogatoriu de prezenţă, să binevoiască să sune la cancelariile europene pe care le-a minţit şi să-şi ceară scuze că a minţit, şi că a denigrat poporul român."


"Personal cred că dacă Parlamentul va vota un cvorum obligatoriu de prezenţă, şi la vot de vor prezenta 9 milioane de români, nu 9 milioane 2 sute, li referendumul ar urma să fie invalid de Curtea Constituţională, am convingerea că Traian Băsescu nu va avea nici cea mai mică ezitare să se întoarcă la Cotroceni.
 

×
Subiecte în articol: USL
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close