Antena 3 CNN Politică Ștefănescu: Vom lua cinci parlamentari de la PNL

Ștefănescu: Vom lua cinci parlamentari de la PNL

Ștefănescu: Vom lua cinci parlamentari de la PNL
Sursa foto: foto: captura Antena 3
de    |    10 Sep 2018   •   21:30

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat, luni, în exclusivitate la Punctul de Întâlnire, că cinci parlamentari PNL sunt gata să treacă la ALDE, respectiv PSD, în contextul moțiunii anunțate de Opoziție pentru această toamnă.

"De fiecare dată când PNL iese public și spuneți că faceți câte o moțiune se întâmplă un fenomen foarte ciudat - dar voi nu v-ați prins: vă pleacă între 7 și 11 parlamentari. Acum iarăși este coadă. Data trecută tot la Radu Tudor am anunțat în exclusivitate, ați râs că bat câmpii - în două săptămâni au început să plece.

Sunt liberali adevărați care se simt pur și simplu oribil de invazia asta pedelisto-securistă de la voi și de modul în care este condus partidul și, cu siguranță, în această sesiune câțiva dintre ei, patru, dacă nu cumva cinci, se vor înscrie în ALDE, iar doi, oameni de bună calitate, care au fost colegi cu noi în vechiul USL, s-ar putea să-i primim chiar noi ", a spus Codrin Ștefănescu, în dialog cu deputatul PNL Dan Vîlceanu.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire
Parteneri
Bani de la stat pentru români! Condiţia pentru 1.500 de lei în fiecare lună
x close