Antena 3 CNN Politică Ştia PNL că în ziua moţiunii se anunţa urmărirea penală a lui Ponta? Ce spune Ludovic Orban

Ştia PNL că în ziua moţiunii se anunţa urmărirea penală a lui Ponta? Ce spune Ludovic Orban

de M.Z.    |    10 Iun 2015   •   22:06

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban s-a arătat deranjat de faptul că începerea urmăririi penale în cazul premierului Victor Ponta a fost anunţată chiar în ziua depunerii moţiunii de cenzură a liberalilor şi spune că nu a ştiut despre această acţiune a DNA.

 
"Mie nu mi-a convenit că în ziua în care noi am depus moţiunea de cenzură s-a început urmărirea penală.. (...) Nu noi decidem pe cine anchetează DNA, s-a pus în umbră moţiunea, a picat în plan secund", a spus prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Orban spune că el nu ştia despre faptul că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) urma să anunţe începerea urmării în cazul lui Ponta, dar este de acord cu faptul că "este greu să lupţi împotriva percepţiei publice".
 
"E foarte greu să lupţi împotriva percepţiei publice, foarte mulţi români or să creadă că există o legătură între cele două demersuri", a comentat Ludovic Orban.
 
Întrebat dacă ştia despre acţiunea DNA, Orban a negat acest lucru.
 
"Nu am avut cunoştinţă despre începerea urmăririi penale în cazul Victor Ponta, decat în ziua moţiunii de cenzură, după ce a anunţat DNA. (...) Nu cred nici că preşedintele Iohannis ştia", este de părere Orban.
 

×

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close