Antena 3 CNN Politică Stolojan: Nu cred că Adriean Videanu, Monica Macovei sau Toader Paleologu sunt potriviţi pentru Primărie

Stolojan: Nu cred că Adriean Videanu, Monica Macovei sau Toader Paleologu sunt potriviţi pentru Primărie

Stolojan: Nu cred că Adriean Videanu, Monica Macovei sau Toader Paleologu sunt potriviţi pentru Primărie
Sursa foto: Foto: INTACT Images
18 Dec 2011   •   19:12
Europarlamentarul PDL, Theodor Stolojan, a declarat că Adriean Videanu, Monica Macovei sau Toader Paleologu „nu sunt candidaţi potriviţi pentru Primărie”.

Democrat-liberalul a declarat că nu crede că actualii potenţiali candidaţi ai PDL pentru Primăria Generală vor fi nominalizaţi de partid în cursa electorală.

Totuşi, Stolojan a adăugat că sondajele interne trebuie să indice persoana potrivită şi că nu crede că PDL nu va avea un candidat propriu.

"După părerea mea, niciunul dintre cei pe care i-aţi numit acum (n.red.: Adriean Videanu, Monica Macovei şi Toader Paleologu), din diferite motive, nu e candidatul potrivit pentru Primărie. Videanu nu doreşte, Monica Macovei nu cred că poate intra într-o asemenea competiţie, iar Paleologu, sigur, el are o serie de idei despre Bucureşti şi este bucureştean get-beget, dar nu cred că este suficient să ai o stradă cu numele tău pentru a fi candidatul care să câştige Bucureştiul", a spus Stolojan.

Theodor Paleologu, Silviu Prigoană şi Costică Canacheu sunt membrii care s-au înscris în cursa pentru desemnarea candidatului PDL la Primăria Capitalei până acum.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close