Antena 3 CNN Politică Strategia de campanie a PSD pentru prezidențiale. Un fost ministru dezvăluie cum va ajunge Dăncilă în turul doi

Strategia de campanie a PSD pentru prezidențiale. Un fost ministru dezvăluie cum va ajunge Dăncilă în turul doi

Strategia de campanie a PSD pentru prezidențiale. Un fost ministru dezvăluie cum va ajunge Dăncilă în turul doi
18 Oct 2019   •   10:58

Partidul Social Democrat mizează pe o mobilizare la vot a celor care s-au simțit jigniți de atacurile la adresa PSD, susține fostul ministru Victor Negrescu, într-un comentariu pe rețelele sociale.

Potrivit lui Victor Negrescu strategia de campanie a PSD pentru alegerile prezidențiale are în jurul ei un „mesaj bazat pe unitate, echilibru și demnitate”, iar asta va propulsa candidatul social democrat în turul doi la prezidențiale.

“Nu este normal acest derapaj în discursul public  și amenințările directe adresate celor cu alte convingeri politice, în cazul de față social democrați. Acest lucru demonstrează că unii lideri politici nu au înțeles valorile democratice iar alegerile trebuie să fie și un mesaj de invalidare a discursului incitator la ură, a comportamentului autoritar și al populismului. Ne așteptăm la o mobilizare importantă la vot a celor care s-au simțit jigniți de atacurile la social democrați iar mobilizarea electoratului de stânga poate să ne ducă cel puțin în turul al doilea la alegerile prezidențiale.

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, se prezintă cu o altfel de platformă politică, cu un mesaj bazat pe unitate, echilibru și demnitate.  Aceste caracteristici ne-au permis să ne revenim în sondajele de opinie și astăzi, dacă vom continua să fim prezenți la întâlnirile cu cetățenii, suntem pregătiți pentru ce va urma. De altfel, în această campanie avem o singură alegere de făcut: între președintele care a fost la putere 5 ani și a cărei activitate o putem analiza, și un candidat de centru-stânga cu un mesaj diferit și constructiv” a scris Victor Negrescu, potrivit stiripesurse.ro.

×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close