Antena 3 CNN Politică Strategia lui Dăncilă pentru turul doi al prezidențialelor: O vizită în Diaspora, mai multe deplasări în țară și eventuale excluderi din PSD

Strategia lui Dăncilă pentru turul doi al prezidențialelor: O vizită în Diaspora, mai multe deplasări în țară și eventuale excluderi din PSD

Strategia lui Dăncilă pentru turul doi al prezidențialelor: O vizită în Diaspora, mai multe deplasări în țară și eventuale excluderi din PSD
Sursa foto: Foto: Viorica Dancila/Facebook
11 Noi 2019   •   14:40

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a convocat CEX pentru marți după-amiază, pentru o discuție privind strategia PSD pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale, din 24 noiembrie.

Potrivit unor surse politice, Dăncilă are în vedere o ieșire în afara țării pentru a lua pulsul Diasporei, după scorul devastator obținut de aceasta în primul tur al alegerilor. În plus, Dăncilă va continua deplasările în țară în perioada de campanie electorală dinaintea celui de-al doilea tur de scrutin.

Meciul începe de la 0 - 0, spun cei de la PSD despre turul al doilea al prezidenţialelor.

Mai mult, social democraţii îl provoacă din nou pe Klaus Iohannis la dezbatere, înaintea marii confruntari de la urne din 24 noiembrie. 

Biroul Electoral Central a anunțat, luni, primele rezultate oficiale, după numărarea voturilor 95,89% din secțiile de votare, potrivit cărora Klaus Iohannis a obținut 36,91% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă 23,45%. Dan Barna se situează pe locul al treilea, cu 14,19% din voturi.

Viorica Dăncilă a anunțat pe 5 noiembrie că un CEx al PSD ar putea avea loc în această săptămână pentru a discuta despre o posibilă excludere a Anei Birchall din partid, având în vedere că a avut o altă linie decât cea a partidului cât a fost ministru al Justiției.

 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close