Antena 3 CNN Politică STS nu răspunde la întrebările Antenei 3. Ce l-a DERANJAT pe Marcel Opriş

STS nu răspunde la întrebările Antenei 3. Ce l-a DERANJAT pe Marcel Opriş

STS nu răspunde la întrebările Antenei 3. Ce l-a DERANJAT pe Marcel Opriş
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    30 Ian 2014   •   18:39

Opriş de la STS a fost la Cotroceni. Generalul Opriş, aşa cum are pretenţia să i se adreseze jurnaliştii, a refuzat să spună de ce a fost chemat la raport de preşedinte cu câteva zile înainte de şedinţa CSAT în care i se decide funcţia.

Duminică, CSAT decide dacă "generalul" îşi păstrează sau nu funcţia. 

 
Un reporter al Antenei 3 l-a sunat pe Marcel Opriş, încercând să afle care a fost motivul vizitei acestuia la Cotroceni. Discuţia s-a încheiat însă înainte să înceapă, deoarece şeful STS a fost deranjat de formula de adresare folosită de colega noastră şi a cerut să i se adreseze cu "generalul Opriş".
 
Ulterior, Opriş a spus că nu răspunde telefonic la întrebări, ci în scris.
 
Iată întrebările Antenei 3 pentru STS
 
1. Domnul general Marcel Opriş a fost astăzi la Administraţia Prezidenţială pentru a-şi înainta demisia din funcţia de Director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale? 
 
2. Domnul general Marcel Opriş a prezentat astăzi preşedintelui Traian Băsescu raportul de activitate al STS în privinţa accidentului aviatic din Apuseni? 
 
STS nu răspunde întrebărilor Antena 3
 
Urmare solicitării dumneavoastră, vă comunicăm următoarele:
 
Vă rugăm să citiţi Protocolul de colaborare pentru asigurarea serviciilor de transmitere a conţinutului video-audio din sediul Administraţiei Prezidenţiale încheiat între Administraţia Prezidenţială, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Antena 3 S.A.,(...)

Întrucat protocolul este neclasificat, dacă doriţi, puteţi să-l faceţi public doar dacă şi Administraţia Prezidenţială este de acord cu menţiunea că punctele de contact din partea STS şi a Administraţiei Prezidenţiale nu pot fi făcute publice.
 
Informaţiile au fost prezentate joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close