Antena 3 CNN Politică Mihai Sturzu: Nu ştiu ce a înţeles domnul Dragnea. Ori minte, ori nu a înţeles

Mihai Sturzu: Nu ştiu ce a înţeles domnul Dragnea. Ori minte, ori nu a înţeles

Mihai Sturzu: Nu ştiu ce a înţeles domnul Dragnea. Ori minte, ori nu a înţeles
Sursa foto: Foto: VideoNews
12 Dec 2015   •   17:40

Mihai Sturzu a explicat, sâmbătă, în Ediţia de Weekend realizată de Andreea Dumitrache, că nu ştie ce a înţeles domnul Dragnea dar că nu mai poate sta în partid în condiţiile acestea.

 
"Domnul Dragnea s-a cutremurat când a aflat că eu am fost la proteste. Eu eram de acord că domnii Piedone şi Oprea trebuiau să îşi dea demisia. Acolo am întâlnit nişte oameni acolo care mi-au zis că clasa politică are nevoie de o reformă reală. Şi după acea întâlnire m-am văzut cu domnul Dragnea şi am discutat. Eu nu ştiu ce a înţeles domnul Dragnea. Ştiţi mişcarea "occupy". Şi eu am făcut o mişcare asemănătoare în PSD, "Occupy PSD". Nu schimbi o clasă politică doar dacă ridici în picioare o sală."
 
"Dacă ajungi în faza de trimitere în judecată pentru orice faptă penală cu intenţie, domne, inclusiv problema asta cu referendumul, dacă asta e corupţie, cum explicăm noi oamenilor de aici până la Satu Mare că de fapt am făcut un cod de conduită în care spunem că nu mai vrem corupţie, dar preşedintele nostru, pe stei-ul ICCJ, este condamnat într-un dosar de corupţie?"
 
"Da, minte. Ori minte, ori nu a înţeles. Eu am spus că am fost la protest. Manipulări cum a fost domnul Dragnea astăzi, referitoare la scenetă, se făceau probabil pe vremea FSN. Avem nevoie să schimbăm partidul, să deschidem partidul. Nu ai cum, nu ai ce să faci. Asta este."
 
"Din păcate, am trăit astăzi ce am trăit de multe ori în partid. Când vii cu argumente legate de principii şi valori, eşti atacat personal. Luni voi depune o demisie informală şi gata. Nu se mai poate aşa."
 
"Nici să mă lupt singur cu Goliath ca Dragnea şi Zgonea, sunt nişte personaje puternice. PSD este, în acest moment, un butoi care stă să explodeze. Am primit un mesaj pe Facebook. Cineva şi-a făcut un cont fals şi mi-a spus că este de acord cu mine şi a făcut un cont fals, ca să nu fie prins de prieteni. Iar ceea ce trebuie să înţeleagă acum actuala conducere a PSD este că un principiu de fizică se aplică în viaţa reală. Orice forţă acţiune trezeşte o forţă de reacţiune."
 

×
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close