Antena 3 CNN Politică Subiectiv: Care e valoarea reală a terenului lui Nicușor Dan

Subiectiv: Care e valoarea reală a terenului lui Nicușor Dan

Subiectiv: Care e valoarea reală a terenului lui Nicușor Dan
13 Feb 2017   •   21:08

Liderul USR Nicuşor Dan a venit cu explicaţii în direct la Antena 3, despre controversa care apare în declaraţia sa de avere, referitoare la un teren care ar fi valorat în jur de un milion de euro, la momentul achiziției.

„Este un teren pe care am plătit 170-180 de mii de euro, banca mi-a dat un credit de 100 de mii de euro. Este foarte departe de unde ajung utilităţile, 400-500 de metri. Pentru că banca să-mi dea credit, am făcut un raport de expertiză imobiliară. Am dat mai multe declaraţii de avere şi se vede că din 2007 şi până acum am tot achitat ratele. Am ajuns la 72.000 de mii. Restul de bani? Am făcut nişte părţi sociale dintr-o firmă pe care o deţineam, cu un an înainte, Atlas computer, aveam nişte părţi sociale. Această firmă a fuzionat cu o altă firmă Proca. Doar pe acele părţi sociale am primit 150.000 de euro. Nu-mi aduc aminte ce am făcut cu banii", a spus liderul USR, într-o interven’ie telefonică în emisiunea Ediție de Weekend.

Oana Zamfir a încercat să estimeze care este valoarea reală a terenului, luni seară, într-o ediție specială a emisiunii Subiectiv.

Iată cât ar valora, de fapt, terenul achiziționat de Nicușor Dan:

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close