Antena 3 CNN Politică Subiectiv. Dosarul "Gala Bute" îl bagă în corzi pe Predoiu

Subiectiv. Dosarul "Gala Bute" îl bagă în corzi pe Predoiu

Subiectiv. Dosarul "Gala Bute" îl bagă în corzi pe Predoiu
Sursa foto: Foto: VideoNews
08 Iun 2015   •   21:33

Elena Udrea a spus că dacă ea este vinovată în Gala Bute atunci şi Predoiu este vinovat. Acesta nu ar trebui numit premier, cum nici Alina Gorghiu nu ar trebui, spune Udrea.

 
"În ceea ce îl priveşte pe Victor Ponta cred că este într-o situaţie dificilă, dar pe care şi-a creat-o singur. De modul în care va gestiona aceasta situatie depinde soarta guvernului.  Guvernul PSD a fost un guvern neperformant. Întrebarea este cine ar putea să vină în loc. Daca ne gândim că ar veni domnul Predoiu, atunci am căzut din lac în puţ. Păi domnul Predoiu este în Gala Bute. Are o disjungere, dar oricând poate să îl pună într-o situaţie în care este astăzi victor Ponta. Şi doamna Gorgiu are nişte dosare nerezolvate."
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de luni a emisiunii "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. 
 
Gheorghe Tinel, deputat PNL, a explicat că a sesizat un soi de "ranchiună" între Elena Udrea şi Cătălin Predoiu.
 
"E vorba, cred, de o ranchiună pe care nu o înţeleg."
 
Pe de altă parte, senatorul Ioan Ghişe a explicat că serviciile de informaţii au o implicare mare în acest caz, dar nu numai. 
 
"Treaba este că, din păcate, serviciile de informaţii culeg date compromiţătoare pentru liderii politici, le oferă parchetelor, care construiesc dosare şi ani de zile le ţin blocate şi le folosesc la momente cheie politice, pentru a şantaja lideri politici, în favoarea preşedintelui României. A fost zece ani unul, acum avem altul. Care a şi recunoscut că vrea guvernul său."
 
Ghişe a explicat filmul evenimentelor în cazul premierului Ponta.
 
"Avem o cronologie de patru zile. Marţi, săptămâna trecută, s-a respins cererea pentru Şova. Joi, procurorul îl sună la cabinet pe prenmier şi îl cheamă vineri la ora 11:00, şi vineri premierul merge la Parchet, la procuror, la preşedinte şi i se cere demisia. În acelaşi moment PNL depune moţiune de cenzură şi ies în stradă cei de la PMP. Mi se pare credibilă varianta doamnei Udrea." 
 
Dan Constantin, redactor şef al Jurnalul Naţional, a opinat că premierul din umbră al PNL, Cătălin Predoiu, nu are nicio şansă să devină premier de facto. 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close