Antena 3 CNN Politică Subiectiv. Elena Udrea, gest MAFIOT la finalul discursului din Parlament

Subiectiv. Elena Udrea, gest MAFIOT la finalul discursului din Parlament

Subiectiv. Elena Udrea, gest MAFIOT la finalul discursului din Parlament
Sursa foto: Foto: VideoNews
09 Feb 2015   •   21:00
Discursul Elenei Udrea şi votul din Parlament pentru arestarea sa a fost şi va fi în continuare subiectul zilei. Dacă Udrea a avut un discurs cel puţin emoţionant, gesturile par să facă trimitere la alte personaje. 
 
Mai exact, Elena Udrea şi-a atins de mai multe ori nara dreaptă, ipostază în care a mai fost surprins şi Sile Cămătaru, la un moment dat foarte important al vieţii. Elena Udrea l-a făcut de mai multe ori, spre camerele video ale presei adunate în Parlament pentru discurs şi vot. 
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de luni a emisiunii "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. 
 
Colegul Felix Rache, realizatorul emisiunii "Deziluzia optică", a explicat că asta este nota de plată pentru doamna Elena Udrea şi că aceasta a venit "cu vârf şi îndesat". 
 
"Nu ştii că oameni ca Udrea sunt cu nasul în suflet? Şi acum orice nas îşi are şi un naş. Pe de altă parte, ştiam că se uită la Naşul TV, nu la naşul Corleone. Dar i-ai văzut că acum cântă toţi ca sopranele pe la DNA. Toţi fac mărturisiri. Şi a mai spus doamna Udrea că putea să fie Ponta sau Antonescu în locul ei. Păi da, dar ei nu au furat. În timp ce ea şi bărbatul ei ereau harnici, ştim cu toţii, Crin Antonescu dormea. Pe de altă parte, am auzit-o spunând că parlamentarii au legitimitate, pentru că sunt votaţi de popor. Ăştia de la SRI au fost numiţi, dar nu a spus Elena Udrea de cine a fost numiţi. Au fost numiţi de Traian Băsescu."
 

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close