Antena 3 CNN Politică Subiectiv. Emil Boc se întoarce la Palatul Victoria prin vocea vicepremierului Costin Borc. Iată dovada!

Subiectiv. Emil Boc se întoarce la Palatul Victoria prin vocea vicepremierului Costin Borc. Iată dovada!

Subiectiv. Emil Boc se întoarce la Palatul Victoria prin vocea vicepremierului Costin Borc. Iată dovada!
de S.T.    |    11 Iul 2016   •   21:29

Emil Boc se întoarce la Palatul Victoria prin vocea vicepremierului Costin Borc, a arătat Răzvan Dumitrescu luni seară în emisiunea „Subiectiv”.

Guvernul analizează posibilitatea implementării principiului potrivit căruia, la fiecare doi angajați la stat care pleacă din sistem, să fie angajat unul singur, a declarat, duminică, vicepremierul Costin Borc, la un post de televiziune.

„Am propus (principiul „doi la unu” — n.red.) în Guvern în discuțiile pe legea salarizării. Este un principiu care este acceptat de colegi. Nu vreau să-mi arog această idee, pentru că este o idee pe care am văzut-o în Franța, era ideea de a diminua administrația într-un mod simplu și corect și a nu face niște valuri de disponibilizări. Fiecare doi funcționari care ies la pensie sau ies din sistem să fie înlocuiți prin unul”, a explicat vicepremierul.

În septembrie 2011, fostul premier Emil Boc vorbea despre procesul potrivit căruia la fiecare șapte angajați care pleacă din sistem să fie angajat unul singur.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Subiectiv”

×
Subiecte în articol: Subiectiv palatul victoria Costin Borc
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close