Antena 3 CNN Politică SUBIECTIV. Mihai Voicu: Un întreg sistem a fost demolat în aceste zile

SUBIECTIV. Mihai Voicu: Un întreg sistem a fost demolat în aceste zile

SUBIECTIV. Mihai Voicu: Un întreg sistem a fost demolat în aceste zile
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Feb 2015   •   21:04
Instanţa supremă a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele Elenei Udrea. Arestarea a fost dispusă  în dosarul Microsoft. "S-a emis un mandat de arestare pentru denunţul lui Pescariu", a declarat avocatul Elenei Udrea.
 
Subiectul a fost comentat, la cald, în cadrul emisiunii "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. 
 
Vicepreşedintele PNL, Mihai Voicu, a opinat că un întreg sistem a fost dărâmat în aceste zile. 
 
"Un întreg sistem propagandistic s-a dărâmat în aceste zile. Pentru că sistemul era construit "Eu şi ai mei suntem cinstiţi, restul nu". Domnul Băsescu dădea verdicte dinainte, la masa cărui guvern stă corupţia. Domnul Băsescu ştia şi aceste lucruri şi le prezenta de aşa manieră încât o lungă perioadă de timp a şi funcţionat. Eu spun ce afirma. Nu ştiu ce ştia."
 
Jurnalistul antena3.ro, Adina Anghelescu, a explicat că decizia poate fi contestată şi trebuie avut în vedere şi faptul că există posibiltiatea să se mai dea un mandat de arest preventiv. 
 
"Judecătorul de astăzi, Gheorghe Aurel Ilie, este venit în iulie 2014 la ÎCCJ de la Curtea de Apel Craiova. Rămâne de văzut cine va judeca această contestaţie. Este posibil să rămână în picioare această decizie sau nu. Este exact 50% - 50% cu şansele. Procentele astea sunt valabile pentru fiecare dosar."
 
Elena Cristian, redactor-şef Income, a adăugat că şi dosarul Bute este foarte bine făcut şi ar putea reprezenta o problemă pentru Elena Udrea.
 
"Şi dosarul Bute este foarte bine făcut, din punctul meu de vedere, deci ar ptuea fi o problemă, din nou. Nu cred că preşedintele nu ştia, nu cred că nu a existat nicio instituţie în ţara asta care să nu îi spună preşedintelui ce fac oamenii din jurul său. DAcă este adevărat şi se demonstrează că toţi aceşti bani veneau la partid, nu avea niciun interes să spună aceste lucruri."
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close