Antena 3 CNN Politică Subiectiv. Toni Greblă, reţinut pentru că a vrut să vândă capre

Subiectiv. Toni Greblă, reţinut pentru că a vrut să vândă capre

Subiectiv. Toni Greblă, reţinut pentru că a vrut să vândă capre
Sursa foto: Foto: VideoNews
10 Mar 2015   •   21:00
Toni Greblă a aflat astăzi că va fi reţinut pentru 24 de ore. Cel mai probabil în cazul său, DNA va cere arestul la domiciliu, după ce a apărut o nouă acuzaţie: aceea că ar fi încercat să vândă nişte capre
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de marţi seară a emisiunii "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. 
 
Invitat în platoul emisiunii, Adrian Ursu, realizator al emisiunii "Secvenţial", a explicat că spectacolul acesta grotesc va avea nişte consecinţe grave pe termen lung şi că imaginea unui judecător CCR în cătuşe nu poate să treacă neobservată.
 
Pe de altă parte, Claudiu Săftoiu a preferat să se abţină de la comentarii, dar a recunoscut că este sceptic în ceea ce priveşte procedura de încătuşare a acuzatului.
 
"Eu am toată stima pentru domnul Greblă, în calitate de politician, am avut o experienţă relativ bună la Gorj, însă, în acelaşi timp, nu pot să comentez altfel decât ca un semn de întrebare legat de aceste proceduri, pentru că, prin acest tip de purgatoriu public au trecut foarte mulţi politicieni, domnul Hrebenciuc şi fiul, oameni care au trecut prin această procedură de arătare a cătuşelor imediat după ieşriea de la DNA."
 
Totuşi, Adrian Ursu a subliniat episodul în care Elena Udrea a ajuns la arestul Poliţiei Capitalei fără cătuşe la mână şi a explicat că justiţia nu pare să aplice aceleaşi măsuri pentru toată lumea.
 
"Spre deosebire de doamna Udrea, care era în drum spre arest şi i s-au scos cătuşele. Ne-am plictisit numărând multiplele măsuri ale sistemului de justiţie din România. Şi cred că suntem într-un moment dramatic, pentru că vor fi efecte pe termen lung. În alte cazuri nu este aşa. Uite, în cazul cu maşina. Păi în cazul domnului Antonescu, s-a întrebat cineva de unde îi crescuse la un moment dat o maşină? În cazul domnului Iohannis, primar la Sibiu, s-a întrebat cineva cum era cu maşinile de la domnul Schmidt? Acelaşi regim, un prieten care i-a dat maşină să se plimbe cu ea."
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close