Antena 3 CNN Politică Sulfina Barbu: PDL va avea cel mai bun candidat pentru Primăria Bucureşti

Sulfina Barbu: PDL va avea cel mai bun candidat pentru Primăria Bucureşti

Sulfina Barbu: PDL va avea cel mai bun candidat pentru Primăria Bucureşti
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Mar 2012   •   19:30

Deputatul democrat-liberal, Sulfina Barbu, a declarat că până la sfârşitul lunii martie va fi anunţat numele celui care va intra în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, punctând că PDL va avea cel mai bun candidat.

„Fiecare om politic poate să aibă un punct de vedere. PDL cu siguranţă va avea un candidat la Primăria Generală. Este un actor politic important la nivelul Primăriei Bucureşti şi la nivelul Bucureştiului şi eu sunt convinsă că dacă se face un efort susţinut din partea organizaţiilor de sector, există posibilitatea ca al nostru candidat să fie cel câştigător. Va fi anunţat undeva la sfârşitul lunii martie”, a declarat Sulfina Barbu.

Democrat-liberala s-a declarat convinsă că PDL va avea cel mai bun candidat pentru Primăria Generală.

Cât despre şansele de a-l învinge pe Sorin Oprescu, Sulfina Barbu a punctat că „orice partid politic, atunci când îşi desemnează un candidat, merge cu cel mai bun, cu cel care are cele mai bune şanse în alegeri”.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni televizate, că, în momentul de faţă, actualul primar general, Sorin Oprescu, „este foarte greu de bătut” în cursa pentru Primărie.



×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close