Antena 3 CNN Politică Sulfina Barbu: Refacerea Alianţei D.A., doar o problemă de timp, ''până se calmează Crin Antonescu"

Sulfina Barbu: Refacerea Alianţei D.A., doar o problemă de timp, ''până se calmează Crin Antonescu"

Sulfina Barbu: Refacerea Alianţei D.A., doar o problemă de timp, ''până se calmează Crin Antonescu"
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Noi 2010   •   10:37

Sulfina Barbu este de părere că refacerea Alianţei D.A. este doar o problemă de timp, ''până se calmează Crin Antonescu, care, la ora actuală, este puţin confuz şi surescitat''. Declaraţia a fost făcută duminică, printr-un comunicat de presă remis Agerpres.

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL susţine că a votat, în cadrul Biroului Permanent Naţional al PDL, în favoarea participării formaţiunii politice la discuţiile de luni, iniţiate de liderul PNL, Crin Antonescu, întrucât "într-un moment atât de greu, orice deschidere spre dialog este de apreciat".

"Dar reacţia aiuritoare a lui Crin Antonescu mă face să spun că PDL trebuie să mai aştepte, până când se calmează Crin Antonescu sau PNL îşi aduce liderul cu picioarele pe pământ. Construcţiile politice cer maturitate şi înţelepciune. Iar în ultima perioada Crin Antonescu este din păcate un pic confuz şi surescitat. Declaraţiile şi acţiunile sale sunt contradictorii nu numai pentru noi ceilalţi, ci şi pentru liberali", susţine deputatul PDL.

Sulfina Barbu a mai declarat că există mulţi oameni, atât în PNL, cât şi PDL, care îşi doresc apropierea celor două partide.

"Se vede că, în spatele unor discursuri de campanie electorală, sunt de fapt multe lucruri care ne apropie. Menţinerea cotei unice şi preocuparea pentru reformarea Parlamentului sunt doar două exemple. Când PNL va ştii clar ce vrea şi mai ales îşi va tempera pretenţiile exagerate şi nejustificate, consider că vom putea sta la aceeaşi masă şi să vorbim aceeaşi limbă", mai spune Sulfina Barbu.

Luni dimineaţă, deputatul PDL şi-a reluat afirmaţiile, precizând, din nou, că liderul PNL este "confuz".

Sulfina Barbu: Refacerea Alianţei D.A., doar o problemă de timp


×
Subiecte în articol: Sulfina Barbu Crin Antonescu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close