Antena 3 CNN Politică Sulfina Barbu: Stănişoară este un alt oportunist, ca şi cei care au plecat până acum

Sulfina Barbu: Stănişoară este un alt oportunist, ca şi cei care au plecat până acum

Sulfina Barbu: Stănişoară este un alt oportunist, ca şi cei care au plecat până acum
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Mar 2013   •   14:12

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, miercuri, că Mihai Stănişoară, care a trecut la PNL, este "un alt oportunist" şi este convinsă că "PDL va supravieţui fără acesta şi fără cei care vor decide să plece la putere", informează Mediafax.

Sulfina Barbu a spus că Stănişoară lasă în urmă o organizaţie PDL Mehedinţi "slăbită".

"Din păcate, în momentul în care partidul este în opoziţie, se vede exact cine este alături de acest partid. Consider că Mihai Stănişoară este un alt oportunist, ca şi cei care au plecat până acum şi sunt convinsă că PDL va supravieţui fără Mihai Stănişoară şi fără cei care vor decide să plece la putere. Regret că lasă în urmă o organizaţie slăbită, organizaţia de Mehedinţi, dar sunt oameni în această organizaţie care vor reconstrui ce a stricat domnul Stănişoară", a spus Sulfina Barbu.
   
Mihai Stănişoară, fost prim-vicepreşedinte al PDL şi lider al grupului deputaţilor democrat-liberali, a trecut la PNL.
   
Într-o conferinţă de presă susţinută alături de Crin Antonescu, la sediul PNL, Mihai Stănişoară a declarat că a luat decizia de a intra în acest partid, despre care a spus că este singurul care "poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România".
  
Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.
   
În perioada 2007 - 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării.
   
El a fost şi senator PDL.
   

×
Subiecte în articol: Sulfina Barbu Crin Antonescu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close