Supriză de proporții în politică! Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL!

de Laura Dinu    |    03 Iul 2020   •   14:25
Supriză de proporții în politică! Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL! Facebook / Traian Berbeceanu

Fostul polițist Traian Berbeceanu, actual şef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, s-a înscris în Partidul Național Liberal. Anunțul a fost făcut de primarul Devei, Florin Oancea.

Am avut deosebita plăcere și onoare să primesc astăzi în echipa PNL Deva doi oameni deosebiți, doi prieteni: Traian Berbeceanu și Marius Blendea.

Sunt convins că cei mai mulți dintre dumneavoastră îi cunoașteți deja, așa încât prezentarea va fi scurtă.

Comisarul-șef în rezervă Traian Berbeceanu are 52 de ani. El ocupă în prezent funcția de Șef de Cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela. Este un om în slujba legii, iar numele lui este legat de acțiuni spectaculoase de combatere a criminalității organizate. În 2007 și 2013 a fost desemnat ,,Polițistul anului” la categoria Combaterea Criminalității Organizate.

Experiența profesională și calitatea umană a celor doi noi colegi este foarte valoroasă pentru comunitatea noastră!

Mă bucur că Traian și Marius au ales să facă acest pas și vină alături de noi, în cea mai performantă echipă!

Le spun BUN VENIT! în numele meu și al colegilor noștri din PNL și aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru binele Devei și al României!”, scrie Florin Oancea pe o rețea socială. 

Traian Berbeceanu  este un fost polițist român ieșit la pensie (comisar-șef în rezervă). În prezent, acesta este  șef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela. 

Berbeceanu a fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate. A fost "Polițistul anului" în 2007 si 2013 la categoria "Combaterea Criminalității Organizate" și Polițistul anului 2013.

Parteneri
x close