Antena 3 CNN Politică Surpriză de proporţii după ce Ludovic Orban i-a criticat "pe unii şi pe alţii". S-a întâmplat pe Facebook

Surpriză de proporţii după ce Ludovic Orban i-a criticat "pe unii şi pe alţii". S-a întâmplat pe Facebook

Surpriză de proporţii după ce Ludovic Orban i-a criticat "pe unii şi pe alţii". S-a întâmplat pe Facebook
de O.P.    |    23 Sep 2013   •   12:20

Contul de Facebook al deputatului PNL Ludovic Orban a fost şters sâmbătă, liberalul precizând, pentru MEDIAFAX, că a înaintat companiei care administrează reţeaua de socializare o solicitare de clarificare a situaţiei, spunând că i se pare "straniu".
  
Orban a fost întrebat dacă a şters personal contul de Facebook.
  
"Există trei variante posibile, de fapt numai două, că prima variantă, să-l fi şters eu sau cineva apropiat din familie este exclusă. Rămân două variante, fie contul a fost dezafectat, suspendat, de Facebook, fie un hacker mi-a spart parola şi mi-a închis contul. Oricum, mi se pare cam straniu... nu am avut probleme până acum cu contul de Facebook şi o lună de postări mai incomode pentru unii şi pentru alţii, m-am trezit fără cont de Facebook", a declarat deputatul PNL.
  
El a precizat că reţeaua de socializare reprezintă un mijloc de comunicare "foarte important".
  
Orban a menţionat că a transmis Facebook o solicitare pentru a clarifica situaţia şi în funcţie de răspuns va decide cum va acţiona.
  
Deputatul PNL a mai susţinut că nu are "dovezi" că incidentul este legat de criticile aduse în ultima perioadă premierului Victor Ponta, dar i se pare "stranie" coincidenţa.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close