Antena 3 CNN Politică Surpriză de proporții! Un actor super celebru s-a înscris în PNL. Va candida la primărie din partea liberalilor

Surpriză de proporții! Un actor super celebru s-a înscris în PNL. Va candida la primărie din partea liberalilor

Actorul Claudiu Bleonț va candida pentru postul de primar al comunei Beliș și are susținerea PNL! Potrivit deputatul liberal Ovidiu Raețchi, Claudiu Bleonț este "un proiect important pentru partid". Raețchi îi ironizează cu acestă ocazie pe adversatii din PSD, afirmând că actorul proaspăt intrat în politică ”a jucat în mai multe piese de Shakespeare decât anii de facultate pe bune pe care îi are toată conducerea PSD la un loc”.

Surpriză de proporții! Un actor super celebru s-a înscris în PNL. Va candida la primărie din partea liberalilor
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    27 Iun 2020   •   13:20

"Este vorba - din perspectiva mea - despre întoarcerea cetățeanului împlinit, care și-a realizat menirea intelectuală și profesională în marile orașe ale României și ale lumii, înspre zona rurală a țării, care are o nevoie dramatică de modernizare responsabilă și de o dezvoltare care să respecte și să prețuiască natura.

După pandemia care ne-a dat peste cap vechile certitudini și obișnuințe, tot mai mulți oameni de succes din România - personalități cu cariere majore - vor îmbrățișa această cale. Vor reveni în satele și comunele unde au copilărit sau unde se simt acasă, vor smulge de acolo administrațiile pesediste care își propun să țină oamenii în subdezvoltare și dependență și vor face posibilă renașterea satului. Unde au stat întotdeauna în așteptare cele mai profunde energii ale spațiului românesc.

Eu, unul, as paria pe proiectul unui Claudiu Bleonț liberal. Poate și pentru că inițialele C.B. sunt faste în istoria PNL . Si pentru că a jucat în mai multe piese de Shakespeare decât anii de facultate pe bune pe care îi are toată conducerea PSD la un loc.”, e mesajul lui Ovidiu Raețchi.

La rândul său, și actorul Claudiu Bleonț a transmis un mesaj în care explică de ce a decis să facă acest pas.

"Când, de pe poziția de simplu cetățean, ajungi la factorul de decizie aflat pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei politice, și esti primit, ascultat și ajutat – fără a ți se cere nimic în schimb, fără a fi condiționat, fără a fi nevoit să fii “dator” unei structuri de partid sau unei ideologii politice înțelegi că România are o șansă extraordinară și prinzi aripi. Așa că mulțumesc sincer Ludovic Orban pentru că ți-ai făcut timp să asculți oful oamenilor din Apuseni și pentru că mi-ai arătat că există soluții reale pentru o Românie mai bună.

PS: Poziția pe care proaspăt mi-am asumat-o, aceea de candidat la Primaria Beliș, o comună de munte de lângă Cluj, m-a adus în fața oamenilor, am intrat în curțile lor, i-am privit în ochi și le-am aflat nevoile. Dar nu am vrut nicio clipă sa fiu “un alt politician” care doar promite că va rezolva...Așa că folosindu-mă de tot ceea ce reprezint eu, Claudiu Bleonț, am luat la rând ministerele, am deschis uși, am pus întrebări și am căutat soluții. Pentru că pentru moți cuvântul dat și mâna strânsă sunt mai valoroase decât orice hârtie și au greutatea morală a unei certitudini – ai promis că faci, atunci trebuie să faci. Așa că nu am cum să nu mulțumesc unui guvern PNL care m-a primit, m-a ascultat, mi-a oferit soluții și suport real. Fără a imi cere nimic în schimb, fără a mă condiționa sau “îndatora” pentru viitor. Ci pur și simplu pentru că am întâlnit niște oameni extraordinari, care pot și vor să facă România mai bună pentru noi toți și care mi-au dovedit mie, Claudiu Bleonț, că liberalismul nu e doar o poveste istorică a României mari ci un viitor cât se poate de concret, susținut de oameni și pentru oameni. Cu adevărat “prin noi înșine”.

Mulțumesc Ludovic Orban, Ovidiu Raețchi, Robert Sighiartău, Adrian Oros, Ionuț Stroe, Bogdan Gheorghiu și vă aștept în Apuseni să le arătați și moților ce mi-ați arătat mie – că împreună se poate", a scris Claudiu Bleonț, sâmbătă, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Claudiu Bleonț PNL Ludovic Orban

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close