Antena 3 CNN Politică Surpriză uriașă! Liderul PSD care candidează la primăria Aradului

Surpriză uriașă! Liderul PSD care candidează la primăria Aradului

Fostul ministru de Interne, Mihai Fifor, și-a anunțat, marți, candidatura pentru primăria Arad. Fifor este susținut de alianța electorală Platforma Social-Liberal Creștină, formată din PSD, ALDE și PNȚCD. Senatorul precizează că intră în luptă împotriva 'grupării Falcă'.

Surpriză uriașă! Liderul PSD care candidează la primăria Aradului
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    04 Aug 2020   •   18:15

"Platforma Social-Liberal Creștină (PSLC)este numele alianței electorale pe care am semnat-o astăzi cu liderii ALDE și PNȚCD. O decizie pe care am luat-o în forul de conducere al PSD Arad, fiind susținut de colegii mei, deputatul Florin Tripa - președinte executiv al partidului, Eusebiu Pistru - vicepresedinte PSD și președintele organizației municipale a PSD Arad, Ilie Cheșa.

În cadrul conferinței de presă, organizate cu această ocazie, mi-am anunțat oficial candidatura pentru Primăria Arad și l-am prezentat și pe colegul nostru, Ruben Budău, care va intra în luptă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad.

De ce o alianță și nu, simplu, PSD? Pentru că e nevoie de o echipă cât mai mare, de o echipa cat mai puternica pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă, care capuseaza Aradul de 16 ani.

E nevoie să fim cât mai mulți. E nevoie să fim puternici împreună, pentru Arad. Atât pentru județ, cât și pentru municipiu. Ne dorim să nu ne mai uităm cu jind la orașele din jurul nostru, care s-au dezvoltat enorm în ultimii ani.

Ne dorim și noi un Arad modern, european, cool. Un Arad care să își recupereze valorile si sa isi recapete supranumele de "Mica Viena", adevarata perla a Vestului Romaniei", a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close