Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Băsescu în cazul terenului de la Nana

de M.Z.    |    16 Apr 2014   •   15:22
Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Băsescu în cazul terenului de la Nana Foto: kelseylaw.net
Acte false ar fi stat la baza contractului Ioanei Băsescu, în cazul cumpărării terenului de la Nana, potrivit unor surse.
 
Firma Bergie ar fi falsificat două contracte de arendă.
 
Documentele au stat la baza contractului dintre Ioana Băsescu şi firma italiană.


Potrivit documentelor prezentate la Antena 3, contractul original dintre firma Berfige şi Nana era încheiat pe o perioadă de cinci ani, începând din 2009.
 
Astfel, firmea putea să vândă terenurile abia în acest an, 2014.

 
Fiica preşedintelui Traian Băsescu pare să se fi grăbit însă, având în vedere că a făcut achiziţia în 2013.
 
Firma Berfige a dorit să modifice acel termen din contract, aşa cum se vede în videoul de mai jos, astfel că perioada a fost modificată din "5 ani" în "1 an".

 
Mai mult, de pe acte lipsesc şi anumite ştampile.

Aceste acţiuni ar putea duce la anularea tranzacţiei dintre Ioana Băsescu şi firma italienească, însă numai o instanţă poate decide dacă tranzacţia va fi sau nu anulată.
 


Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.
 

x close