Antena 3 CNN Politică Carmen Dan, fost ministru MAI, în izolare la domiciliu. Va lipsi de la moţiune. "Astăzi se conturează a fi o zi de tristă amintire, atât personal, cât, mai ales, politic"

Carmen Dan, fost ministru MAI, în izolare la domiciliu. Va lipsi de la moţiune. "Astăzi se conturează a fi o zi de tristă amintire, atât personal, cât, mai ales, politic"

PSD pierde trei voturi la moţiunea de cenzură, de ieri şi până azi. Senatorul PSD Carmen Dan, fost ministru de Interne, se află în izolare la domiciliu, iar alţi doi social-democraţi vor absenta şi ei.

Carmen Dan, fost ministru MAI, în izolare la domiciliu. Va lipsi de la moţiune. "Astăzi se conturează a fi o zi de tristă amintire, atât personal, cât, mai ales, politic"
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    31 Aug 2020   •   14:00

UPDATE 14.15 - Fostul ministru de Interne Carmen Dan confirmă absenţa sa de luni de la votul moţiunii de cenzură şi spune, pe o reţea de socializare, că nu va fi prezentă în plen, după ce mama sa a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

"După o săptămână extrem de agitată, cu griji și gânduri de toate felurile legate de starea de sănătate a mamei mele, care în cursul săptămânii trecute a fost testată și ulterior confirmată cu virusul SARS-COV-2, astăzi se conturează a fi o zi de tristă amintire, atât din punct de vedere personal, cât, mai ales, politic.

Confirm astfel zvonurile conform cărora eu astăzi nu voi fi prezentă în Parlamentul României pentru a vota alături de colegii mei pentru moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban. În oricare alte condiții, nu cred că e nevoie să asigur pe nimeni că aș fi fost acolo. O fractură de mână sau de picior, o răceală mai mult sau mai puțin banală sau orice altă problemă de acest gen nu m-ar fi oprit să ajung în Parlament.

Altfel spus, în aceeași zi în care mama a fost confirmată eu am fost testată, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar că legea îmi impune să stau în autoizolare, lucru pe care îl voi respecta!", a scris fostul şef al MAI, Carmen Dan, luni, pe Facebook.

---------------------

Ştirea iniţială 13.45

Fostul ministru PSD de Interne Carmen Dan va absenta luni de la votul moţiunii de cenzură iniţiate de partidul său, pentru că, potrivit unor surse Antena 3, se află în izolare la domiciliu, după ce ar fi fost contact direct al unei persoane pozitive confirmate cu coronavirus.

Carmen Dan, în izolare, absentă de la moţiune

Astfel, fiind în izolare, senatoarea PSD ar fi anunţat că nu va participa luni la şedinţa de plen a Parlamentului, unde va fi votată moţiunea de cenzură a social-democraţilor împotriva guvernului Orban.

De asemenea, şi deputatul PSD de Arad, Adrian Todor, se află în izolare pentru 14 zile, din cauza epidemiei provocate de coronavirus, după ce ar fi avut contact cu un bolnav de COVID-19. În cazul lor, măsura de siguranţă în limitarea răspândirii Sars CoV-2 a fost dispusă de Direcţia de Sănătate Publică (DSP).

PSD pierde trei voturi dintr-un foc

La fel, potrivit unor surse, nici deputatul PSD Cătălin Rădulescu nu va participa la votul moţiunii de cenzură.
 

×
Subiecte în articol: carmen dan izolare coronavirus
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close