Antena 3 CNN Politică Surse: Întâlniri Dragnea - Iohannis, duminică. Președintele i-ar fi refuzat pe Carmen Dan și Mihai Fifor

Surse: Întâlniri Dragnea - Iohannis, duminică. Președintele i-ar fi refuzat pe Carmen Dan și Mihai Fifor

Surse: Întâlniri Dragnea - Iohannis, duminică. Președintele i-ar fi refuzat pe Carmen Dan și Mihai Fifor
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    26 Iun 2017   •   17:49

Președintele PSD Liviu Dragnea s-ar fi întâlnit cu președintele Klaus Iohannis, de trei ori, duminică, pentru a vorbi despre noul premier, au declarat surse apropiate Administrației Prezidențiale, potrivit dcnews.ro.

La prima întâlnire, Liviu Dragnea s-a consultat cu Klaus Iohannis privind nominalizarea lui Carmen Dan. Președintele ar fi spus că se vulnerabilizează singur pentru că este din Teleorman și "tot dumneavoastră veți fi atacat, domnule Dragnea".

Apoi, Dragnea s-a consultat cu Călin Popescu Tăriceanu și a venit cu a doua propunere - Mihai Fifor. Președintele i-a explicat că l-a mai respins o dată ca ministru al Transporturilor și nu poate să-l pună premier, dacă nu i-a semnat decretul atunci. Ulterior, Dragnea a venit cu al treilea nume - Mihai Tudose.

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru funcţia de premier de Comitetul Executiv Naţional al PSD, a anunţat, luni, vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close