Antena 3 CNN Politică Surse: Mai mulţi miniştri PSD ameninţă cu demisia în bloc din Guvern. În iulie, am putea avea un nou premier

Surse: Mai mulţi miniştri PSD ameninţă cu demisia în bloc din Guvern. În iulie, am putea avea un nou premier

Surse: Mai mulţi miniştri PSD ameninţă cu demisia în bloc din Guvern. În iulie, am putea avea un nou premier
Sursa foto: Foto: gov.ro
02 Iun 2017   •   11:40

Potrivit unor surse din conducerea PSD, mai mulţi miniştri sunt pregătiţi să demisioneze în bloc, nemulţumiţi de relaţia cu premierul Sorin Grindeanu. Decizia miniştrilor vine în contextul în care Liviu Dragnea forţează o amplă remaniere, în timp ce Sorin Grindeanu se opune. O eventuală demisie în bloc ar duce la căderea Guvernului, deci puterea ar fi din nou în totalitate la Liviu Dragnea. Luna iunie va fi decisivă pentru Guvernul Grindeanu, scrie Adevărul.

Tensiunile din PSD capătă amploare de la o zi la alta. Surse din conducerea partidului  au declarat pentru “Adevărul” că e “foarte posibil” ca  social-democraţii să-şi trântească propriul Guvern, în contextul disputei dintre Liviu Dragnea şi premierul Sorin Grindeanu. Potrivit surselor citate, sunt 7-8 miniştri PSD care s-au plâns la partid de  “proasta comunicare” cu premierul Grindeanu şi ameninţă cu demisia din Guvern. În plus, miniştrii răzvrătiţi acuză faptul că "Sorin Grindeanu nu impune o direcţie clară guvernării şi este pricipalul responsabil pentru greşelile Executivului".

 

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close