Antena 3 CNN Politică Surse: Victor Alistar ar putea fi noul ministru al Justiţiei

Surse: Victor Alistar ar putea fi noul ministru al Justiţiei

Surse: Victor Alistar ar putea fi noul ministru al Justiţiei
19 Dec 2008   •   14:17

Victor Alistar (32 de ani), directorul executiv al filialei romane Transparency International, ar putea fi noul ministru al Justiţiei, potrivit unor surse Antena3. Partidele politice au întocmit, deja, lista miniştrilor, urmând ca, la Justiţiei să fie desemnat un independent, pentru a asigura transparenţa şi bunul mers al acestui domeniu.
Surse din PSD au declarat pentru Antena3.ro că Victor Alistar reprezintă propunerea social-democraţilor, în aceste condiţii nominalizarea acestuia putând reprezenta o victorie pentru Mircea Geoană. O altă propunere a PSD este profesorul Ioan Deleanu.
De cealaltă parte, PD-L se pare că îi susţine pe Mihai Selejean şi Ioan Stanomir. Totodată, surse apropiate negocierilor susţin că o variantă de lucru ar fi şi păstrarea în funcţie a actualului ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu.
Câştigătorii în alegeri, Alianţa PSD-PC şi PD-L şi-au numit fiecare câte 8 miniştri, PD-L fiind în avantaj cu un minister. PSD a obţinut 7 ministere şi un ministru în relaţia cu Parlamentul.
Fotografie: Mediafax
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Alistar ministrul Justitiei
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close