x close

"Suspendările se produc în urma unor încălcări ale Constituţiei, nu aşa, ca proiect". Declaraţia unui om politic care a deranjat Opoziţia

de O.P.    |    06 Sep 2012   •   12:30
"Suspendările se produc în urma unor încălcări ale Constituţiei, nu aşa, ca proiect". Declaraţia unui om politic care a deranjat Opoziţia 442 Foto: Mediafax/ Octav Ganea

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, înaintea şedinţei Biroului Politic Central al partidului, că, în momentul în care liberalii vor semnala o încălcare a Constituţiei de către preşedintele Traian Băsescu, atunci se poate discuta despre suspendare, în niciun caz doar ca proiect.
 
"Suspendările se produc în urma unor încălcări alerConstituţiei. În momentul în care vom semnala o încălcare a Constituţiei, putem discuta despre suspendare. Nu putem discuta despre suspendare, aşa, ca proiect", a spus Antonescu.
  
Despre rezultatul referendumului de demitere a lui Traian Băsescu, liderul PNL a arătat că prezenţa la acest scrutin a fost "semnificativă", iar "marea dramă legată" de acest referendum este că voinţa electoratului român, în mod majoritar, a fost călcată în picioare de multe instanţe şi instituţii, în frunte cu Curtea Consarea contră.

Citeşte mai multe despre:

suspendare Traian Basescu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati