Antena 3 Politică "Tânărul" Meleșcanu, atac virulent la adresa mai puțin vârstnicului Tăriceanu: A rămas o umbră disperată! E un expirat politic!

"Tânărul" Meleșcanu, atac virulent la adresa mai puțin vârstnicului Tăriceanu: A rămas o umbră disperată! E un expirat politic!

14 Sep 2019   •   15:54
"Tânărul" Meleșcanu, atac virulent la adresa mai puțin vârstnicului Tăriceanu: A rămas o umbră disperată! E un expirat politic!
Sursa foto: Foto: gov.ro

Preşedintele Senatului, Teodor Meleșcanu, exclus din ALDE după ce a obţinut funcţia la propunerea şi cu sprijinul PSD deşi ALDE a ieşit de la guvernare, îl acuză pe liderul partidului Călin Popescu Tăriceanu că vinde partidul ”pentru un postuţ”. El se întreabă unde e Tăriceanu care a luptat împotriva injustiţi, considerând că tot ce a rămas este o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine, orbit de ură şi de doctrina de răzbunare.

"Intreb din nou: cu ce am gresit? Am urmat pasii domnului Tariceanu, care a fost ales de doua ori presedinte al Senatului propus si sustinut de PSD - cel bun!

PSD care a citit sondajele si nu l-a propus candidat unic fara sanse, nu e bun pentru domnul Tariceanu.

Ca sa se salveze, vinde ALDE, mai exact îl da contra salvarii lui personale. “Un regat pentru un cal” s-a transformat in ,,un partid pentru un postut”. Partid, unde sunt foarte multi colegi de mare valoare, care au muncit la crearea si cresterea lui. Oameni de valoare care astazi, nu inteleg cum domnul Tariceanu poate sa distruga totul.

Disperarea este atat de mare si demna de mila incat domnul Tariceanu recurge la ilegalitati. Cat despre democratie si transparenta nici nu poate fi vorba. Caline, le-ai dus in derizoriu!

Unde e Tariceanu care a luptat impotriva injustitiei, a statului paralel si pentru libertatile individuale? Unde e directia, proiectul ALDE, cu care marele om de stat ne-a ademenit acum cativa ani?

Tot ce a ramas este o umbra disperata, tremurand de frica zilei de maine, orbit de ura si de doctrina de razbunare. Eu nu il cunosc pe acest om, ca atare nu voi mai acorda atentie maruntelor lupte pe persoana fizica a unui expirat politic si a maruntei lui clici.

Voi lasa justitia sa hotarasca daca excluderea celor care s-au opus mini-dictatorului este legala sau nu.

,,Cea mai rea forma de ilegalitate este cea care se pretinde legala” zicea Platon. Un cetatean neimportant.

Viata merge mai departe. Avem treburi de facut pentru tara. Promit ca de azi nu ne vom ocupa de maruntisuri, fantome, himere!”, scrie Meleşcanu pe Facebook.

Meleșcanu, cinci partide, de la stânga la dreapta, Tăriceanu, mai modest

Teodor Meleșcanu, ajuns la 78 de ani, a bifat de-a lungul lungii sale cariere politice nu mai puțin de cinci partide. Și a trecut de la PCR, înainte de 1989, la PDSR, la Alianța pentru România (ApR), la PNL, iar ulterior la ALDE. Adică de la stânga la dreapta. De la comunism, la capitalism. 

Călin Popescu Tăriceanu e cu 11 ani mai tânăr decât Meleșcanu și are în CV trei-patru partide, toată de factură liberală: PNL, PNL - AT (Aripa Tânără), din nou PNL, PLR - Partidul Liberal Reformator și ALDE. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close