Antena 3 CNN Politică Ţara, prin lentilele lui Boagiu: Românii puteau să o ducă mult mai rău, dar se simte că o duc mai bine

Ţara, prin lentilele lui Boagiu: Românii puteau să o ducă mult mai rău, dar se simte că o duc mai bine

Ţara, prin lentilele lui Boagiu: Românii puteau să o ducă mult mai rău, dar se simte că o duc mai bine
Sursa foto: Anca Boagiu
06 Mai 2010   •   16:54

Românii puteau să o ducă mult mai rău în momentul de faţă, dar se simte că "o duc mai bine", deşi motive de nemulţumire din partea populaţiei există, a declarat joi, vicepreşedintele PDL Anca Boagiu.
"Românii puteau să o ducă mult mai rău. Sper ca în perioada imediat următoare să se simtă că o duc mai bine. De fapt, se şi simte că o duc mai bine. Motive de nemulţumire sunt şi vor mai fi în continuare. Acum totul depinde la ce ne raportăm. Trebuie să se înţeleagă că bugetele naţionale nu sunt un sac fără fund. Există un plan de redresare economică care trebuie respectat", a afirmat Anca Boagiu.
Vicepreşedintele PDL a subliniat că România traversează o perioadă în care toate forţele politice trebuie să se unească pentru a trece mult mai uşor peste criza actuală.
"Totul ţine de noi ca depăşirea crizei să se termine cât mai repede. Acordurile cu FMI şi Comisia Europeană trebuie puse în aplicare aşa cum au fost agreate anul trecut de toate forţele politice şi nu după cum apar acum tot felul de voci împotrivă. Dacă nu se vor uni toate forţele politice, va fi foarte greu", a avertizat Boagiu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: romani plan economie
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close