Antena 3 CNN Politică Tăriceanu a lansat un atac furibund la adresa preşedintelui: „Vă consider un om politic orbit de putere”

Tăriceanu a lansat un atac furibund la adresa preşedintelui: „Vă consider un om politic orbit de putere”

Tăriceanu a lansat un atac furibund la adresa preşedintelui: „Vă consider un om politic orbit de putere”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Calin Popescu Tariceanu
de S.T.    |    29 Sep 2017   •   13:29

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, îl acuză pe şeful statului că este un om politic „orbit de putere”, asemenea lui Traian Băsescu, el declarându-se adversarul „sistemului politic ocult de putere” din România şi al lui Klaus Iohannis.

„Vă consider un om politic orbit de putere (asemenea fostului preşedinte Băsescu), care încearcă să vândă în continuare românilor iluzia că spectacolul regizat al cătuşelor ar fi de fapt lupta anticorupţie, când este o luptă împotriva democraţiei şi a statului de drept. Iluzia pe care încercaţi să o întreţineţi este, însă, cel mai mare pericol pentru România de astăzi. De aceea, voi continua să o demasc şi voi continua să acţionez conform principiilor liberale în care cred, iar protejarea libertăţilor cetăţenilor este pe primul loc. Asta mă face adversarul sistemului ocult de putere şi, pe cale de consecinţă, adversarul dumneavoastră. Sper măcar, ca pe viitor, să aveţi curajul să vă susţineţi personal punctele de vedere, nu prin intermediari”, scrie Tăriceanu, vineri, pe Facebook.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close