Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: „Am fi putut face minuni dacă am fi găsit în președinte un partener onest! Am sperat să nu avem un al doilea Băsescu”

Tăriceanu: „Am fi putut face minuni dacă am fi găsit în președinte un partener onest! Am sperat să nu avem un al doilea Băsescu”

Tăriceanu: „Am fi putut face minuni dacă am fi găsit în președinte un partener onest! Am sperat să nu avem un al doilea Băsescu”
de S.T.    |    16 Dec 2018   •   16:42

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat duminică, la ședința Consiliului Național PSD, că Guvernele conduse de Sorin Grindeanu și de Mihai Tudose au picat din cauza războiului dus de președintele Klaus Iohannis împotriva PSD-ALDE.

Ziua marilor decizii în politică. Tăriceanu, de la tribuna PSD: „Nu vă pot promite că 2019 va fi un an ușor, dar vă promit că împreună putem învinge toate obstacolele”

„Sunt convins că am fi putut face mai mult și mai bine. Am fi putut face minuni dacă am fi găsit în președinte un partener onest. Am sperat să avem în președinte un partener împotriva degradării sistemului de justiție, un partener echilibrat, care să se gândească în primul rând la țară și nu în primul rând la primul mandat. Am sperat să nu avem un al doilea Băsescu. Am avut și pierderi importante în acest război de gherilă, două guverne, mulți am fost târâți în fața procurorilor și instanțelor pentru fapte pe care nu le-am comis”, a declarat Tăriceanu.

Reuniunea Consiliului Naţional al PSD a început, duminică, la Palatul Parlamentului, în prezenţa a peste 600 de social-democraţi.

În cadrul reuniunii urmează să fie validat preşedintele Consiliului Naţional şi să fie aleşi şefii departamentelor de specialitate ale partidului.

×
Subiecte în articol: razboi presedinte Klaus Iohannis
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close