x close

Tăriceanu: „Am văzut declaraţii fulminante din partea unor ziarişti care cheamă la nesupunere civică”

de S.T.    |    03 Iun 2018   •   21:07
Tăriceanu: „Am văzut declaraţii fulminante din partea unor ziarişti care cheamă la nesupunere civică” 534 Foto: captură Antena 3

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, duminică seară, că după decizia Curţii Constituţionale referitoare la revocarea Codruţei Kovesi, a observat anumite „declaraţii fulminante sau furinbunde din partea unora şi altora, a unor ziarişti care cheamă la nesupunere civică”.

„Nu am cum să ghicesc intenţiile preşedintelui. Mutarea e la președinte. Ce remarc însă în această săptămână după decizia CCR, am văzut o serie de declaraţii fulminante sau furibunde din partea unora şi altora, din partea opoziției, a unor ziarişti care cheamă la nesupunere civică. Dezbaterea mi se pare că s-a dus în zona politică, ceea ce e anormal, pentru că aici nu e o chestiune de alegere. Nu e o problemă politică, ci una juridică şi de legalitate, de respectare a Constituţiei şi a legilor în vigoare. Cred că aceasta e abordarea corectă”, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu, la Antena 3.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati