Antena 3 CNN Politică Tăriceanu are site cu blog! Premierul începe campania electorală pe internet

Tăriceanu are site cu blog! Premierul începe campania electorală pe internet

Tăriceanu are site cu blog! Premierul începe campania electorală pe internet
30 Oct 2008   •   09:48

Liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu şi-a lansat un site care va include şi un blog, cu elemente comune paginii de internet a Guvernului din punct de vedere al organizării mesajelor şi al culorii, în care îşi prezintă proiectele, dar şi sfaturile primite de la mama sa în perioada tinereţii.
Încă din deschiderea paginii, Tăriceanu invită vizitatorii să îi transmită adresa lor de e-mail, pentru a fi incluşi "în proiectul său". "Lasă-mi adresa ta de e-mail ca să fii parte din proiectul meu", îi invită Tăriceanu pe vizitatorii site-ului.
El îşi prezintă mesajul către ilfoveni şi discuţiile avute cu aceştia în ultimele zile şi anunţă că în curând va deschide şi secţiunea de blog.
"Primul pas a fost site-ul. Împreună vom face şi al doilea pas. Pregătesc blogul şi vreau să fii primul care va răspunde la prima postare. Blogul va fi mai personal, mai direct, mai interactiv. Lasă-mi adresa ta şi vei fi primul care va şti ziua şi ora exactă când voi scrie prima postare", le spune Tăriceanu celor care îi accesează pagina de internet. El indică şi un număr de telefon, 0747.700.700, drept contact, la care însă deocamdată răspunde doar un robot : "Ne pare rău, nu puteţi lăsa un mesaj vocal, vă rugăm încercaţi mai târziu".
Site-ul are şi o rubrică de sondaje, dar şi o secţiune în care Tăriceanu vorbeşte despre familia sa şi activitatea desfăşurată până în prezent."Îmi amintesc că mama mi-a spus când eram tânăr că pot realiza orice îmi doresc, atât timp cât muncesc şi am curajul să îmi iau viaţa în propriile mâini. Acest mesaj m-a urmat în tot ce am făcut în viaţă", spune Tăriceanu.
El arată că, la fel ca mulţi alţi ilfoveni, lucrează în Bucureşti, dar locuieşte în Ilfov, unde a găsit liniştea necesară pentru a face faţă vieţii trepidante de la oraş.
Premierul se înscrie astfel în tendinţa recentă a politicii, în care toate numele cunoscute au un site personal.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu Ilfov
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close