Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, atac la adresa lui Florian Coldea: „Ce să-i înveţe pe studenţi? Cum funcţionează statul paralel?”

Tăriceanu, atac la adresa lui Florian Coldea: „Ce să-i înveţe pe studenţi? Cum funcţionează statul paralel?”

Tăriceanu, atac la adresa lui Florian Coldea: „Ce să-i înveţe pe studenţi? Cum funcţionează statul paralel?”
30 Mar 2018   •   10:18

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE şi al Senatului României, a lansat un atac dur la adresa generalului (r) SRI Florian Coldea şi la adresa deputatului PNL Marilen Pirtea, cel care, din postura de rector al Universităţii de Vest din Timişoara, l-a invitat pe Coldea să preda stundeţilor din universitatea pe care o conduce.

"Profesional, ce să-i înveţe pe studenţi? Cum funcţionează statul paralel? Moral, dacă le inoculăm tinerilor astfel de idei, e păcat să pervertim generaţii de studenţi", a afirmat Tăriceanu.

Potrivit liderului ALDE, Coldea i-ar învăţa pe studenţi despre colaborarea dintre serviciile de informaţii şi procurori.

"Ar fi fost bine ca persoanele din conducerea universităţii să mediteze la o astfel de colaborare şi să nu ofere studenţilor astfel de exemple. Domnul Coldea a fost forţat să plece ca să nu se ajungă la un scandal public şi altii văd că îl premiază", a mai afirmat Tăriceanu.

×
Subiecte în articol: Tariceanu atac Coldea
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close