Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, atac la Manfred Weber: Nu cunoaște deloc situația din România! Cineva i-a scris discursul

Tăriceanu, atac la Manfred Weber: Nu cunoaște deloc situația din România! Cineva i-a scris discursul

Tăriceanu, atac la Manfred Weber: Nu cunoaște deloc situația din România! Cineva i-a scris discursul
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    26 Sep 2018   •   21:48

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, susține că liderul PPE, Manfred Weber, nu cunoaște situația din România.

„Nu suntem în niciun fel în această situație și cei care au vânturat ideea activării Articolului 7 nu înțeleg ceea ce se discută la Bruxelles. Ieri am fost la Bruxelles și nici măcar un singur om nu a vorbit despre aceste lucruri și nu pentru că ar fi fost un gest lipsit de politețe ci pentru că nu se ia în calcul o astfel variantă (...) E regretabil să avem oameni care propagă neadevăruri despre România la Bruxelles”, a spus Tăriceanu, miercuri seară, la Antena 3.

„Am văzut declarația domnului Weber și pot să spun, după experiența politică pe care o am, că nu a fost una spontană. Citea de pe un prompter, cineva i-a scris aceea declarație și anumite fraze le-am mai auzit (...). Nu cunoaște deloc situația din România”, a mai spus Tăriceanu.

Călin Popescu-Tăriceanu a explicat că pe data de 3 octombrie nu se va vota nicio sancțiune împotriva României.

Manfred Weber, liderului grupului parlamentar al Partidului Popular European (PPE), s-a declarat „foarte îngrijorat” de situaţia din România, observând că Guvernul înregistrează regrese în combaterea corupţiei şi cerându-i premierului Viorica Dăncilă să ofere explicaţii în Parlamentul European.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close