Antena 3 CNN Politică Tăriceanu atacă ?Coaliţia Nu ştiu? şi ?amatorismul şi incompetenţa guvernului PSD-PD-L?

Tăriceanu atacă ?Coaliţia Nu ştiu? şi ?amatorismul şi incompetenţa guvernului PSD-PD-L?

Tăriceanu atacă ?Coaliţia Nu ştiu?  şi ?amatorismul şi incompetenţa guvernului PSD-PD-L?
16 Dec 2008   •   03:45

Liderul actual al opoziţiei, dar încă şi premier în funcţie, Călin Popescu Tăriceanu, s-a abţinut de la a ataca dur decizia lui Theodor Stolojan de retragere în intervenţiile televizate, dar nu ratează momentul de a puncta pe blogul său câteva puncte electorale.
Astfel, el califică alianţa PSD - PDL ca fiind ?Coaliţia ?,în frunte cu fostul premier Therodor Stolojan.
?Coaliţia de stânga PD-L-PSD a început cu stângul. Iată câteva întrebări la care răspunsul lor este *nu ştiu*. Cine va fi Prim-Ministru?
Coaliţia PD-L-PSD nu ştie. Ieri era Theodor Stolojan. Astăzi este Emil Boc. Mâine va fi Marian Oprişan, şamd. Ce soluţii are coaliţia PD-L-PSD pentru ca România să nu fie afectată major de criza economică?
Coaliţia PD-L-PSD nu ştie. Au un plan de împărţire a fiecărui minister, a fiecărei funcţii, dar nu au un plan pentru a conduce România, nu au nici o soluţie economică realistă.
Care sunt specialiştii în economie ai coaliţiei, care pot pune în practică măsuri economice anti-criză?
Coaliţia PD-L-PSD nu ştie. Probabil că nu există sau dacă există i-au ascuns foarte bine. Până ieri spuneau că Theodor Stolojan este cel care ştie economie şi de aceea ar trebui să conducă Guvernul. Astăzi este juristul Boc.?
Tăriceanu punctează puternic apreciind că cele două formaţiuni deja au dovedit că nu sunt în stare să conducă economia, spre deosebire de PNL, punctează el, deşi campania electorală este încheiată de mult.
?Nici nu au trecut 24 de ore de la semnarea pactului PSD-PD-L şi aceşti oameni au dovedit că nu au nici cea mai mică idee cum să conducă o economie sau o ţară. PNL a demonstrat că are lideri care ştiu economie, care au un plan pentru ca România să nu fie afectată de criză.
Toţi românii pot vedea în aceste zile amatorismul şi incompetenţa guvernul PSD-PD-L. Nu au nici un plan economic pentru România. Sunt prea ocupaţi să îşi împartă funcţiile şi să negocieze cine va fi primul-ministru. Cu siguranţă că această târguială se va prelungi în ianuarie şi februarie. Nu vor avea deci timp să pună la punct un plan economic. Nici nu cred că ar şti, chiar dacă ar avea timp?.
Iar cum actualul premier consideră că succesorii săi nu au nici priceperea, dar nici timpul necesar pentru a stabili un program coerent de guvernare, acesta are unele propuneri- continuarea celui al PNL. ?Le sugerez să continue să pună în practică Planul de creştere economică şi locuri de muncă, propus de Guvernul liberal. Măcar, în acest fel, românii nu vor fi afectaţi major de criză, iar economia României va continua să se dezvolte?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Motorina, o nouă ieftinire înainte de weekend
x close