Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Crin Antonescu va regreta multă vreme de aici încolo decizia de a îndepărta o serie de oameni

Tăriceanu: Crin Antonescu va regreta multă vreme de aici încolo decizia de a îndepărta o serie de oameni

Tăriceanu: Crin Antonescu va regreta multă vreme de aici încolo decizia de a îndepărta o serie de oameni
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Oct 2012   •   15:32

Călin Popescu Tăriceanu a criticat dur decizia liderului PNL, Crin Antonescu, de a "decapita" organizaţia PNL sector 1.

"Crin Antonescu va regreta multă vreme de aici încolo decizia de a îndeparta, rând pe rând, din conducerea PNL o serie de oameni care şi-au adus contribuţia lor îndelungata şi statornică pentru promovarea ideilor şi valorilor liberale", scrie Tăriceanu pe Facebook.

"Cu aceşti oameni s-a reconstruit PNL-ul după 1990, atunci când puţină lume credea în şansa liberalismului românesc, cu ei a ajuns partidul sa fie astăzi ceea ce este.

Organizaţia PNL sector 1 a fost "decapitată", vineri, în urma unui scandal iscat la şedinţa în care liberalii trebuie să bată în cuie listele cu candidaţi pentru alegerile parlamentare.

Şefii de la PNL sector 1 s-au opus candidaturii lui Gigi Becali pe listele PNL. În replică, preşedintele partidului, Crin Antonescu, i-a acuzat că la referendum au colaborat cu adversarii.

Ulterior, Biroul Politic Central al PNL a aprobat, la solicitarea preşedintelui Antonescu, introducerea pe ordinea de zi a Consiliul Naţional Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL Sector 1, în frunte cu Vlad Moisescu.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close