Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, declarație incendiară: "Organizarea alegerilor, o greșeală majoră! Nu se face nicio gaură în cer dacă..."

Tăriceanu, declarație incendiară: "Organizarea alegerilor, o greșeală majoră! Nu se face nicio gaură în cer dacă..."

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, e de părere că organizarea alegerilor locale în 27 septembrie este o greșeală majoră. ”E o problemă serioasă în ziua votului”, a zis Tăriceanu, duminică seară, la Antena 3.

Tăriceanu, declarație incendiară: "Organizarea alegerilor, o greșeală majoră! Nu se face nicio gaură în cer dacă..."
02 Aug 2020   •   20:40

Suntem deja în România într-un deficit de democrație de când a început gestionarea crizei de coronavirus, prin instalarea stării de Urgență, apoi a stării de alertă, legea care funcționează în momentul de față și care dă puteri foarte mari Executivului, de îngrădire a drepturilor și libertăților. Îmi pun întrebarea firească cum se va face campanie electorală când sunt aceste măsuri de restricții? Care sigur că au o logică, nu pot să spun că măsurile sunt ieșite din logică, dar împiedică desfășurarea dialogului între candidați și cetățeni.

Stau de vorbă cu organizațiile noastre și în anumite organizații deja am primit informații că unii din reprezentanții partidelor din secțiile de votare nu vor să mai meargă de teama zilei votului. E o problemă serioasă în ziua votului. Oamenii care se duc în secția de votare și trebuie să manipuleze ștampila care se plimbă la sută de oameni și pe care nu pot să o dezinfecteze, pixul cu care semnezi actul de identitate și așa mai departe.

Tăriceanu: Localele pot fi amânate câteva luni

Tăriceanu, atac dur la Iohannis: ”Joacă rol de propagandist pentru PNL”

A doua zi încep copiii duc la școală, nu trebuie să le dezinfecteze (sălile -n.red.)? Eu cred că alegerile pot fi amânate cu câteva luni până trece valul epidemiei de coronavirus. Nu se face nicio gaură în cer și așa ar fi logic, pentru ca exercițiul democratic să se realizeze neîngrădit(...). 

Iohannis trebuia să joace rolul de mediator(...). El joacă un rol de propagandist pentru PNL”, a spus Tăriceanu, duminică seară, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Tariceanu alegeri
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close