Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, declarație la Congresul PSD: ” Suntem într-o luptă foarte complicată împotriva Statului Paralel”

Tăriceanu, declarație la Congresul PSD: ” Suntem într-o luptă foarte complicată împotriva Statului Paralel”

Tăriceanu, declarație la Congresul PSD: ” Suntem într-o luptă foarte complicată împotriva Statului Paralel”
10 Mar 2018   •   12:10

Călin Popescu Tăriceanu a susținut un discurs în timpul Congresului extraordinar în care a vorbit despre lupta împotriva Statului Paralel.

”Este pentru mine o mare onoare să am posibilitatea să mă adresez în cadrul Congresului extraordinar al PSD. Vă invit să vă amintiți un moment care nu a trecut foarte devreme, momentul 2016. Vreau să vă amintesc tot circul făcut de președintele Iohannis la numirea premierului venit din partea PSD-ALDE. Și vreau să aduc aminte de dosarele care au fost scoase rapid de unii procurori-marionetă. Știam de atunci că pentru această coaliție nu vor urma zile simple și din ceea ce am văzut de un an și câteva luni încoace acea impresie s-a confirmat, din păcate. Suntem într-o luptă foarte complicată împotriva Statului Paralel. Și nu e luptă ușoară, ci mai degrabă un maraton. Mesajul meu pentru voi este că suntem pe un drum bun și am câștigat multe bătălii”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

×
Subiecte în articol: statul paralel declaraţie Tariceanu lupta
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close