Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, despre candidatura sa la prezidenţiale: Un proiect important, interesant şi atractiv

Tăriceanu, despre candidatura sa la prezidenţiale: Un proiect important, interesant şi atractiv

Tăriceanu, despre candidatura sa la prezidenţiale: Un proiect important, interesant şi atractiv
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.T.    |    04 Apr 2014   •   12:44

Candidatura la alegerile prezidenţiale „este un proiect important, interesant şi atractiv”, consideră fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu.

Cu toate acestea, preşedintele Senatului crede că, pentru a fi „încununată de succes”, posibila sa candidatură are nevoie de „o coalizare a unor forţe politice diverse ca orientare ideologică”.

„Nu pot să ascund că este un proiect care mi se pare important, interesant pentru mine şi atractiv, însă sunt foarte realist şi vă pot spune că, pentru ca o astfel de candidatură să fie încununată de succes, trebuie să reuşesc să obţin un sprijin politic cât mai larg. Un singur partid astăzi în România, fie el chiar şi PSD, are riscuri mari de a putea duce un astfel de proiect singur la îndeplinire”, a declarat Tăriceanu, la RFI.

„Prin urmare, este nevoie de o coalizare a unor forţe politice diverse ca orientare ideologică - de pe stânga, de pe centru-dreapta - şi acesta este lucrul pe care voi încerca să-l obţin, în aşa fel încât să pot să-mi depun candidatura, bazându-mă pe nişte şanse reale de succes”, a adăugat preşedintele Senatului.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close