Antena 3 CNN Politică Tăriceanu despre divorţ: "O speculaţie fără nici un parfum de credibilitate"

Tăriceanu despre divorţ: "O speculaţie fără nici un parfum de credibilitate"

Tăriceanu despre divorţ: "O speculaţie fără nici un parfum de credibilitate"
20 Noi 2008   •   12:40

?O speculaţie fără nici un parfum de credibilitate, o ştire falsă, confecţionată pentru a lovi în mine, în campanie electorală? venită din partea unor ziarişti ai căror ?cititori sunt mai inteligenţi decât ei? a reacţionat pe propriul blog premierul Călin Popescu Tăriceanu la adresa speculaţiilor de presă legate de un iminent divorţ.
Premierul comentează pe blog ?aşa-zisa bomba de presă? a divorţului şi a unei presupuse relaţii cu Ramona Bădescu pe care o califică falsă, creată la comanda cuiva.
"Desigur, mă deranjează când văd publicat un atac nefondat la adresa mea, doar pentru că undeva a existat o ?comandă". De la patron, de la vreun amic sau inamic politic. Care vor să aibă satisfacţia de a lovi în primul-ministru. Sunt însă om politic şi m-am obişnuit cu atacurile de campanie. Nu cred însă ca soţia mea, Ioana, şi cei doi băieţi, Mihai şi Călin, ar trebui să se obişnuiască cu aceste atacuri murdare. Nu văd de ce membrii familiei mele ar trebui implicaţi în astfel de jocuri electorale", scrie Tăriceanu pe pagina blog-ului.
Premierul îşi mai exprimă dezamăgirea că ştirea a apărut ?într-un ziar (n.red. - Academia Caţavencu) care se pretinde de calitate? şi care susţine că este independent politic. ?Dar până la urmă, o recunosc singuri: Cititorii lor sunt mai inteligenţi decât ei!? conchide Tăriceanu.
TĂRICEANU LA Sinteza Zilei: "VĂ SPUN FOARTE CLAR, NU DIVORŢEZ"

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu divort blog
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close