Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, despre miliardele împrumutate de Cîțu: "Nu ştiu unde sunt ascunse. Ce se întâmplă?"

Tăriceanu, despre miliardele împrumutate de Cîțu: "Nu ştiu unde sunt ascunse. Ce se întâmplă?"

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit, luni seară, la DC News, despre miliardele care au fost împrumutate de ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

Tăriceanu, despre miliardele împrumutate de Cîțu: "Nu ştiu unde sunt ascunse. Ce se întâmplă?"
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    17 Aug 2020   •   23:00

"Vreau să atrag atenţia cetăţenilor asupra următorului aspect: domnul Cîţu (ministrul Finanțelor - n.red.) s-a împrumutat cu vreo sută şi ceva de miliarde. În jurul sumei de 110 miliarde de lei. S-au cheltuit în plus 60 de miliarde. Nu ştiu ce se întâmplă cu celelalte zeci de miliarde. Nu ştiu unde s-au dus. Nu ştiu unde sunt ascunse. Ce se întâmplă?

El nu înţelege că e nevoie ca economia să fie sprijinită în diferitele sectoare critice – transporturi, HoReCa, servicii, agricultura care suferă de pe urma unei secete teribile(...).Un liberal – dacă domnul Cîţu ar fi fost liberal ar fi trebuit să vadă lucrurile din această perspectivă.

Tăriceanu, despre Cîțu: De gură e foarte bun, cu treaba stă mai prost

El nu are, însă, experienţa economiei reale, din păcate. Îmi pare foarte rău; când pui un astfel de om la Finanţe, iată că şi performanţele sunt extrem de modeste. Dar din punct de vedere al gurii nu-l bate nimeni; de gură e foarte bun, cu treaba stă mai prost", a declarat, la DC News, liderul ALDE.

Călin Popescu Tăriceanu atacă Guvernul Orban: "Politizarea instituțiilor publice de către Guvernul PNL nu se mai oprește!"

×
Subiecte în articol: Tariceanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close