Antena 3 CNN Politică ”Profeția” lui Tăriceanu: DNA o va ridica pe Gorghiu, pentru ca Cioloș să ia șefia PNL

”Profeția” lui Tăriceanu: DNA o va ridica pe Gorghiu, pentru ca Cioloș să ia șefia PNL

”Profeția” lui Tăriceanu: DNA o va ridica pe Gorghiu, pentru ca Cioloș să ia șefia PNL
Sursa foto: Foto: facebook.com
de M.Z.    |    18 Oct 2016   •   19:28

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, vorbește despre o posibilă arestare a președintelui PNL, Alina Gorghiu, acesta fiind un plan pentru a rămâne liberă șefia partidului și a i se oferi lui Cioloș.

Ipoteza lui Tăriceanu a fost prezentată marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Al doilea om în stat susține că șefa PNL, Alina Gorghiu, ar putea să aibă soarta fostului copreședinte al partidului Vasile Blaga, pentru a se elibera astfel șefia partidului. În acest fel, i s-ar făcea loc lui Dacian Cioloș pentru a prelua partidul, mai susține Tăriceanu.

”Dosarele întocmite de DNA în care este implicat Vasile Blaga au o vechime considerabilă. Coincidență uluitoare: ele au fost scoase la momentul oportun din sertarele procurorilor pentru eliberarea unui loc de copreședinte al PNL. 

Pasul următor a fost făcut ieri, odată cu publicarea Platformei. Urmează peste puțină vreme eliberarea fotoliului de președinte al PNL, ocupat în prezent de Alina Gorghiu, în favoarea lui Dacian Cioloș.

Pregătirea de a început odată cu convocarea doamnei Gorghiu la ICCJ și cu publicate de divizia acoperiților din presă”, se arată în comunicatul ALDE remis presei.
Gabriel Bejan, publicist și comentator, spune că despre această ipoteză a vorbit și el cu ceva timp în urmă.

”E exact același scenariu despre care am vorbit eu acum trei săptămâni”, a spus comentatorul Gabriel Bejan, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

 

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close