Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, după vizita lui Nicușor Dan la Klaus Iohannis: Suspendarea, inevitabilă!

Tăriceanu, după vizita lui Nicușor Dan la Klaus Iohannis: Suspendarea, inevitabilă!

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că a încălcat Constituția, chemându-l preferențial pe candidatul susținut de forțele de dreapta, Nicușor Dan, la discuții la Cotroceni, joi dimineața.

Tăriceanu, după vizita lui Nicușor Dan la Klaus Iohannis: Suspendarea, inevitabilă!
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    24 Sep 2020   •   15:45

"Dacă scopul acestei întâlniri a fost ca Președintele țării să înțeleagă mai mult din programul candidatului, atunci cred că ar fi nimerit ca Iohannis să-i invite și pe Firea, Băsescu, Laufer, Coita sau Călinescu, pentru că și ei sunt candidați, și ei au idei", a scris Tăriceanu pe Facebook.

"Dacă scopul acestei întâlniri a fost ca să-i dea un ultim sprijin pupilului PNL-ist îl anunț pe dl Iohannis că ceea ce face este împotriva legii fundamentale și că toate aceste aceste derapaje le contabilizăm, iar când paharul se va umple suspendarea lui va fi inevitabilă!", a avertizat liderul ALDE.

Tăriceanu, el însuși candidat la Primăria Generală a Capitalei, i-a adresat un mesaj și lui Nicușor Dan.

"Nicușor, susținerea lui Iohannis face tot atât cât o frecție Diana la un picior de lemn! Mai bine vezi ce pot face pentru tine interlopii tăi, pentru că dacă te bazezi pe Iohannis…rămâi în continuare rezervist!", a concluzionat liderul ALDE

×
Subiecte în articol: Tariceanu suspendare Klaus Iohannis
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close