Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: E clar că partidele mari doresc să-i elimine pe cei mici din politică. Trebuie să fim realişti

Tăriceanu: E clar că partidele mari doresc să-i elimine pe cei mici din politică. Trebuie să fim realişti

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îşi îndeamnă colegii de partid "să fie realişti" în efortul de a asigura în continuare prezenţa formaţiunii pe scena politică.

Tăriceanu: E clar că partidele mari doresc să-i elimine pe cei mici din politică. Trebuie să fim realişti
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    29 Sep 2020   •   16:30

"Sunt dezamăgit de rezultatul pe care l-am obținut la București. Sunt dezamăgit că nu am convins mai mulți bucureșteni că ideile noastre sunt mai bune decât ale celorlalte partide, la fel și candidații. Mă doare rezultatul, dar nu atât de mult pentru mine, pentru că eu sunt bătătorit în lupte politice, ci pentru colegii mei mai tineri pe care i-am promovat", a scris Tăriceanu pe Facebook.

El a calificat, pe de altă parte, drept "remarcabil" rezultatul ALDE la nivel naţional, care arată că formaţiunea a reuşit să câştige mandate în 13 consilii judeţene, 23 de mandate de primar şi câteva sute de mandate de consilieri judeţeni.

Tăriceanu menţionează că acest rezultat a fost obţinut în condiţiile în care din ALDE au rupt "și PSD-ul și PNL-ul".

"Urmează zile importante în care trebuie să hotărâm ce vom face pentru alegerile parlamentare. Este de așteptat ca această polarizare politică să continue, pentru că este clar că partidele mari doresc să-i elimine pe cei mici de pe scena politică. În aceste condiții trebuie să fim realiști și să găsim soluții care să permită păstrarea filonului liberal autentic pe scena politică", a concluzionat el.

 

×
Subiecte în articol: Tariceanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close