Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Nu sunt de acord cu izolarea și carantinarea masivă. Nu omori o întreagă industrie pentru câteva cazuri COVID din HORECA

Tăriceanu: Nu sunt de acord cu izolarea și carantinarea masivă. Nu omori o întreagă industrie pentru câteva cazuri COVID din HORECA

Călin Popescu Tăriceanu, membru Pro România, spune că nu este de acord cu izolarea şi carantinarea masivă sau închiderea unor sectoare, el susţinând că lupta pentru păstrarea locurilor de muncă este la fel de importantă ca cea cu COVID.

Tăriceanu: Nu sunt de acord cu izolarea și carantinarea masivă. Nu omori o întreagă industrie pentru câteva cazuri COVID din HORECA
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    27 Oct 2020   •   18:40

"Am primit foarte multe comentarii sau chiar critici că de ce țin partea celor din HORECA în lupta lor cu Guvernul, cum pot să uit că patronii din HORECA au încurajat și ajutat pe cei care protestau împotriva Guvernului din care și noi făceam parte. Știți, povestea cu patronii care ofereau mâncare și cazare haștagiștilor, așa cum a rămas în memoria colectivă.

Am mai răspuns la câteva dintre comentarii, dar poate este bine să am o poziție mai clară.

Tăriceanu: Dincolo de frica de infectare, cu toții mai avem o frică cel puțin la fel de mare - pierderea locului de muncă

Trăim vremuri grele. Dincolo de frica de infectare cu toții mai avem o frică cel puțin la fel de mare că ne pierdem locul de muncă.

Eu cred că lupta pentru păstrarea locurilor de muncă este o luptă la fel de importantă ca și cea cu COVID-ul. De aceea nu sunt de acord cu izolarea și carantinarea masivă și nici cu închiderea unor sectoare întregi. 

Tăriceanu: Nu omori o întreagă industrie pentru câteva cazuri COVID din HORECA

HORECA dă de mâncare la sute de mii de români. Nimeni nu a putut arăta că restaurantele, cafenelele și micile afaceri au reprezentat focare de infecție. Și chiar dacă ar fi fost câteva cazuri, nu omori o întreagă industrie pentru câteva cazuri.

Deci, cred că dacă putem salva aceste locuri de muncă, supărarea pe ce s-a întâmplat în 2017 nu își mai are locul în aceste vremuri dificile. Acum este mai importantă solidaritatea și decizia de a trece împreună prin această criză sanitară",  a scris Călin Popescu Tăriceanu, marţi, pe pagina de Facebook.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close