Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Pe 6 decembrie, avem șansa să eliberăm patul de la ATI pe care îl ocupă guvernul Orban!

Tăriceanu: Pe 6 decembrie, avem șansa să eliberăm patul de la ATI pe care îl ocupă guvernul Orban!

Călin Popescu Tăriceanu, proaspăt membru Pro România, spune că Executivul nu a făcut nimic un an de zile, iar pe 6 decembrie putem să "eliberăm patul de la ATI pe care îl ocupă guvernul Orban".

Tăriceanu: Pe 6 decembrie, avem șansa să eliberăm patul de la ATI pe care îl ocupă guvernul Orban!
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    22 Oct 2020   •   12:50

În plus, mai susţine fostul premier, ţara se află în această situaţe, nu atât din cauza pandemiei de COVID-19, cât a preşedintelui Iohannis care susţine acest guvern incompetent.

Tăriceanu: Iohannis are din ce în ce mai puține răspunsuri la întrebările jurnaliștilor

"O nouă conferință de presă inutilă la Palatul Cotroceni! În afară de disperarea pentru alegeri pe 6 decembrie, nimic de spus. E totuși de remarcat că dl Iohannis are din ce în ce mai puține răspunsuri la întrebările jurnaliștilor! Din ce în ce mai des nu comentează sau nu este de resortul președintelui sau se abține sau mută discuția spre teme politice!

Realitatea este că dl Iohannis ține în ATI un guvern care timp de un an de zile nu a făcut altceva decât campanie electorală. Suntem unde suntem astăzi nu atât din cauza coronavirusului, cât din cauza incompetenței acestui guvern pe care dl Iohannis îl susține cu toate puterile, chiar încălcând Constituția pe care a jurat!

Tăriceanu: Iohannis susține cu toate puterile acest guvern, chiar încălcând Constituția pe care a jurat

Merge atât de departe cu susținerea pentru ei încât susține alegeri rapide în condițiile în care în fiecare zi numărul de bolnavi și numărul de decedați cresc în ritm îngrijorător!

Așa că pe 6 decembrie avem șansa să le dovedim că nu e pentru cine se pregătește! Pe 6 decembrie avem șansa să eliberăm patul de la ATI pe care îl ocupă guvernul Orban!", este mesajul transmis, joi, de Călin Popescu Tăriceanu, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Cod portocaliu de ninsori și viscol
x close