Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Guvernul Orban, Clanul Sicilienilor! Pârjolesc totul, înainte de a fi dați jos de la butoane

Tăriceanu: Guvernul Orban, Clanul Sicilienilor! Pârjolesc totul, înainte de a fi dați jos de la butoane

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îi compară pe cei din guvernul PNL cu cei din "Clanul Sicilienilor" și spune că pârjolesc totul în cale înainte de a fi dați jos "de la butoane".

Tăriceanu: Guvernul Orban, Clanul Sicilienilor! Pârjolesc totul, înainte de a fi dați jos de la butoane
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    20 Iun 2020   •   12:55

În acest sens, fostul premier dă exemplul unei achiziţii de armament.

"Clanul Sicilienilor!

Iată un exemplu de felul în care cei din Guvernul Orban pârjolesc totul înainte de a fi dați jos de la butoane.

În data de 8 mai, Poliția Română trimite unor operatori economici invitație de participare la selecția de oferte pentru pistoale, muniție și alte echipamente de protecție și intervenție în valoare de peste 40 milioane de lei! Aș fi zis și eu ca și dvs: e bine, dom’le, să se mai doteze cu armament, nu vedeți că se înmulțesc răufăcătorii?! Asta dacă nu ar fi apărut public și termenul până când aceste oferte trebuiau depuse: 11 mai! Adică 3 zile mai târziu!

Stați așa, că nu s-a terminat! 8 mai a fost vineri și invitația a fost transmisă la ora 20.36 și 11 mai a picat lunea, deci doritorii trebuiau să facă o ofertă serioasă și toată documentația necesară peste weekend! 11 mai era încă în perioada de stare de urgență, atunci când deplasările erau limitate și instituțiile statului funcționau așa cum funcționau: adică prost!

Vi se pare asta o achiziție cu dedicație sau ce???

A câștigat cine trebuie și acum toată lumea e fericită, mai puțin bugetul și banul public! Cine spune că starea de urgență și de alertă nu este o sursă nelimitată de bani pentru partidul de guvernământ, să explice achiziția de mai sus!

Ați văzut ca dl Iohannis să aibă vreo tresărire față de această achiziție cusută cu ață albă? Ați văzut procurorii dlui Iohannis să ridice vreun semn de întrebare față de acest abuz săvârșit la umbra stării de urgență?", a scris şeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

×

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close